COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

05.09.2019

​ Ford med premiere på nytt bobilkonsept

     

Ford avduket i helgen sitt nye bobilkonsept Big Nugget på den internasjonale caravanmessen, Caravan Salon, i Düsseldorf i Tyskland.

Med den store, romslige og praktiske Big Nugget får campingbilentusiastene et perfekt feriehjem på hjul.

I samarbeid med campingspesialisten Westfalia har Ford utviklet bobilkonseptet som er bygd på en 2-tonns Transit med høyt tak. Den 6 meter lange bobilen kan by på hele 13 kubikkmeter innendørsplass og har mer enn 2 meter ståhøyde.

Kjøkken, bad, oppholdsområde og soverom for to

Med Big Nugget-konseptet blir all ekstra plass svært godt utnyttet, og bobilen kan by på hele fire klart definerte oppholdsarealer inni bilen.

Foran kan både sjåfør- og passasjersetet snus helt rundt. Det sørger for et åpent og komfortabelt oppholds- og spiseområde.

I midten av bobilen er det et separat baderom, med helintegrert toalett, servant og dusj. Her er det også et praktisk minikjøkken med to gassbluss, en stor vask og et 70-liters kjøleskap.

Helt bak i bilen er soverommet som er utstyrt med en 2 meter lang seng for to voksne personer. Sengen er plassert på tvers i bobilen.

     

Vurderer bobil basert på 2-tonns Transit for det europeiske markedet

Med Big Nugget-konseptet vurderer Ford muligheten for å introdusere en 2-tonns Transit-basert bobil i det europeiske markedet i tillegg til dagens Transit Custom Nugget.

Ford bestemte seg tidligere i år for å utvide sitt europeiske salg av Transit Custom Nugget til en rekke nye markeder som Østerrike, Belgia, Sveits og Storbritannia. Tidligere har den bare blitt solgt i Tyskland.

Kontakt oss i dagKlikk her for andre nyheterNyheter