«Berøringsfri» service

01.03.2021

Desinfisering og forsegling, hente- og bringetjeneste og nettbestilling. Vi har innført en rekke servicetjenester for at du skal kunne gjennomføre service og reparasjoner på en helt trygg måte.

Fra du legger fra deg nøkkelen i vårt døgnåpne key drop eller bestiller hente- og bringetjeneste i vår nettløsing for booking av service eller reparasjon, foregår alt uten kontakt. Når bilen og nøklene leveres tilbake til deg er alle kontaktflater rengjort, desinfisert og forseglet.

Med våre tiltak kan du som kunde være helt trygg på at alle bilens berøringsflater er desinfisert når bilen leveres ut. Hele prosessen kan også gjennomføres ved at vi henter og leverer bilen hos deg etter service.

Bestill din service eller reparasjon her

Våre mekanikere holder deg også oppdatert om bilens tilstand og servicebehov med gratis Ford Video Check. Her filmes bilen din, og du får en grundig gjennomgang med mekanikerens kommentarer som blir delt med deg på e-post eller SMS. Du får også komplett kostnadsoverslag som du godkjenner før arbeidet utføres. Dette gir deg full innsikt gjennom hele prosessen.

Økt fokus på renhold og desinfisering

Vi har etter pandemiutbruddet iverksatt økt renhold og hyppig desinfisering av særlige utsatte områder. Myndighetenes råd for avstand og kroppskontakt blir naturligvis også fulgt.

All bestilling av service eller reparasjon kan gjøre via nett. Her kan du også bestille tjenester som henting og levering av bilen, EU-kontroll og lignende. Det sparer deg for tid og gjør gjennomføringen helt trygg.

Service og reparasjon med prisløfte

Vi har et prisløfte som garanterer deg en bra pris på alle service og reparasjoner på europeiske Ford-modeller, uansett alder. Vi matcher prisen på tilsvarende service- og reparasjoner til et alternativt verksted dersom pristilbudet skulle være lavere enn hos oss.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer