Glem SMS, brikker, kort og app: Lad din Ford med ett «tæpp»

31.01.2023
 • Med et FordPass ladekort trenger du ikke lenger bruke SMS, forskjellige apper eller ladebrikker når du skal lade hos forskjellige operatører. Med ett enkelt «tæpp», eller bare ved å sette ladepistolen i elbilen, er ladingen i gang på mer enn 300 000 offentlige ladepunkter i hele Norge og resten av Europa.

  – Med et FordPass ladekort legger du ganske enkelt til et betalingskort, så kan du lett lade hos flere forskjellige ladeoperatører som er med i vårt nettverk. Tæpp kortet på ladestasjonen og du er i gang, eller start ladingen fra FordPass-appen om du foretrekker det. Hos Ionity kan du også lade uten bruk av ladekort. Med Plug & Charge, som Ford er et av få merker som tilbyr, er det på Ionity ladestasjoner bare å sette inn ladepistolen og resten går av seg selv. Enklere blir det ikke, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

  I tillegg til et stort antall Eviny-ladepunkter fordelt over hele Norge og Norden, kan også tæppeløsningen brukes på Ionitys lynladenettverk samt hos E.On og EV-Box. FordPass-ladekortet* kan også brukes for å lade opp din Mustang Mach-E eller E-Transit hos Vattenfall, Clever og Virta i de andre nordiske landene. I tillegg har du enkel tæppetilgang til hundretusener av ladepunkter i resten av Europa, og et ladenettverk som hele tiden blir utvidet med nye operatører og ladestasjoner.

  Enkel lading og full oversikt over ladekostnader ett sted

  – Har du kjøpt en ny E-Transit eller Mustang Mach-E så følger FordPass-ladekortet med – som gir tilgang til dette ladenettverket. Har du kjøpt en av disse elbilene brukt, eller ikke har et kort – får du dette gratis ved å henvende deg til kundeservice eller en Ford-forhandler, sier Haugaard.

  Ladekortet gjør at du slipper å registrere deg hver gang du lader hos en ny operatør som er tilsluttet ladenettverket. All fakturering skjer også på én konto - noe som gjør det mye enklere å holde oversikten over ladekostnadene dine.

  Enkel oversikt over priser og ladestasjoner fra FordPass-appen eller bilen

  – I navigasjonssystemet på din Mustang Mach-E eller E-Transit er det enkelt å finne frem til ladestasjoner som er tilknyttet ladekortet. Her finner du også prisen pr kWt på den enkelte ladestasjon, ladehastighet og antall ledige ladepunkter. Hvis du ønsker å planlegge dine ladestopp har du også den samme informasjonen i FordPass-appen på mobilen din, sier Ford Motor Norges markedsdirektør, Geir Haugaard.

  75 % rabatt hos Ionity med FordPass-ladekort

  Med FordPass-ladekort får du også lavere pris på lading hos lynladenettverket Ionity det første året** om du kjøper ny Mustang Mach-E. Mens den veiledende prisen er 8,40 kr. pr. kWt på Ionitys ladestasjoner i Norge pr. januar 2023, får nye eiere av Mustang Mach-E og E-Transit hurtiglade sin nye bil for bare 1,88 kr. pr. kWt***, en prisreduksjon på mer enn 75 %.

  Med lading opptil 150 kW på en IONITY-stasjon kan nye Mustang Mach-E, med opptil 600 km rekkevidde og bakhjulstrekk, lade hele 119 km på bare ti minutter. Ford er en av eierne av IONITY-ladenettverket.

  * FordPass ladekort og tilknytning til Fords ladenettverk er gratis i 5 år for Mustang Mach-E og 1 år for E-Transit.

  **Etter en gratis prøveperiode hos Ionity kan du velge å oppgradere til et årlig Ionity-abonnement for 1750 kr. Pris per kWt vil da være 1,88 kr per kWt (per januar 2023).

  *** Pris per. januar 2023

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer