Ford Explorer

Ford avduker nytt Mustang-medlem på årets Goodwood-festival

12.07.2023
 • Ford er klare for å vise frem de råeste nye variantene fra sin ikoniske Mustang-familie på årets Goodwood Festival of Speed.

  Den nye racingbilen Mustang GT3

  Den nye racingbilen Mustang GT3 – som ble avduket før 24-timers løpet i Le Mans forrige måned – og Mustang GT4, debuterer med sine kraftige V8-motorer på festivalen som arrangeres i nærheten av Chichester, Storbritannia fra 13. til 16. juli.

  Det ikoniske bakkeløpet i Goodwood er også et perfekt utgangspunkt for å utforske grensene og demonstrere Mustang-merkets ikoniske arv. Derfor vil Ford vise frem et helt nytt og spennende medlem av Mustang-familien på Goodwood. Avdukingen finner sted 14. juli, og da blir også kjørepotensialet i nyheten vist frem.

  – Mustang er et merke som vekker mer følelser enn noen andre, og Goodwood Festival of Speed tiltrekker seg noen av de mest lidenskapelige bilentusiastene i verden. Å avduke vårt nyeste medlem av Mustang-familien her er en perfekt match, sier Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model e.

  Les mer, se video og få bilder fra Ford på Goodwood: KLIKK HER


 • Nye helelektriske Explorer

  Fords nye 5-seters helelektriske mellomstore crossover, Explorer, blir også vist for første gang i aksjon på Goodwood. Kombinert med arven fra et ikonisk SUV-design har den helelektriske nykommeren en rekke nye praktiske og innovative løsninger, og kommer med et meget høyt utstyrsnivå som standard.

  Den nye 5-seteren, som blir tilgjengelig i to meget godt utstyrte varianter, Explorer og Explorer Premium, har et design som er i tråd med den selvsikre og tøffe stilen som alltid har kjennetegnet Fords lange globale SUV-tradisjon. Den blir tilgjengelig både med bakhjulstrekk og firehjulstrekk, og det er åpnet for reservasjon med levering fra 2024, og interessen så langt har vært meget god.

  Helelektriske Explorer kommer med en rekke innovative funksjoner. Helt nye SYNC MOVE gjør det mulig for sjåføren å personifisere sitt førermiljø ved hjelp av en stor 14,6 tommers berøringsskjerm, som kan heves og senkes i en vinkel på mer enn 30 grader. Under skjermen er det også et oppbevaringsrom, «My Private Locker», som kan låses ved å sette skjermen i nederste posisjon.

  I midtkonsollen under armlenet er det en 17-liters stor «Megakonsoll», stor nok til å romme en 15-tommers laptop og under det integrerte bagasjeromsdekselet er det et 450 liters stort bagasjerom.

  Ford Explorer


 • Feirer 50 år med WRC, og viser frem nye Mustang-racingbiler

  Det amerikanske merket feirer også 50 år med FIA World Rally Championship, med bilen som hjalp til med å løfte Ford motorsport inn i en ny æra med elektrifisering: M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1. Denne returnerer nå til det stedet den ble avduket i 2021.

  I tillegg til nye Mustang GT3, som skal delta i 24-timers løpet i Le Mans i juni 2024, debuterer også nye Mustang GT4 her. Racingbilen plasserer seg mellom Mustang GT3 og den kommende Mustang Dark Horse R, og sikrer at Ford er konkurransedyktige på alle type baner og nivåer.

  Mustang GT3 og GT4 er begge basert på den helt nye 2024-modellen Mustang Dark Horse, som også vil bli vist frem på Goodwood.

  Ford Mustang Dark Horse


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer