Her produseres det en ny Fiesta hvert 68. sekund!

19.05.2017

Nå har produksjonen av den nye Ford Fiesta endelig startet. Fra fabrikken i Køln i Tyskland vil det rulle ett nytt eksemplar av verdens mest teknologisk avanserte småbil av samlebåndet hvert 68. sekund.

- Vi har tatt den ikoniske småbilens morsomme og kjøreglade egenskaper til et helt nytt nivå. Vi vil by på et større utvalg Fiesta-varianter, og med avanserte teknologier og sikkerhetssystemer som vi bare kunne drømme om på en småbil bare for noen år siden, sier toppsjefen i Ford Europa Jim Farley.

Milliardinvestering har gitt en av verdens mest effektive bilfabrikker

Ford har investert hele 293 millioner euro tilsvarende mer enn 2,7 milliarder norske kroner, i fabrikken i Køln hvor den nye småbilfavoritten skal produseres. Dette er allerede anerkjent som en av verdens mest effektive bilfabrikker.

Nye Fiesta som Trend og Titanium kommer til sommeren. Deretter vil den sporty ST-Line versjonen og den luksuriøse Vignale-varianten bli tilgjengelig for salg i løpet av høsten. Neste år kommer den mer crossover-aktige Fiesta Active og den superspreke Fiesta ST på markedet.

Fra 187 000 kroner  

Nye Ford Fiesta bygges på en helt ny plattform, og vokser ca. 7 cm sammenlignet med dagens modell.  Fra 187 000 kroner kan du bestille nye Ford Fiesta med en helt ny 1.1-liters bensinmotor med 85 HK og utstyrsnivået Trend. Går du opp et utstyrsnivå, fra Trend til Titanium, får du en meget godt utstyrt bil til 212 000 kroner med den samme bensinmotoren. Inkludert da er blant annet Fords avanserte SYNC 3 infotainmentsystem med 6,5 " berøringsskjerm, sportsseter foran, automatiske fjernlys, trafikkskiltgjenkjenning, automatisk klimaanlegg, 16’’ aluminiumsfelger, akustisk frontrute som ytterligere reduserer støy i kupeen, cruisekontroll og LED kjørelys.  

Nytt eksklusivt stereoanlegg fra B&O 

Med det nye partnerskapet mellom Ford og Harman Kardon tilbys nye Fiesta, som den første Ford-modellen, med det eksklusive bilstereoanlegget B&O Play. Høyttalere og kalibrering er skreddersydd, og har fantastisk lyd med sine 10 høyttalere, inkludert en senterhøytaler på toppen av instrumentpanelet og en subwoofer montert i bagasjerommet. Total effekt er hele 675 watt.  

Ford Fiesta skjøv i mars måned VW Golf ned fra tronen og var da 
den mest solgte bilen i Europa.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer