Ford støtter veldedighetslaget Team Rynkeby

10.07.2017

Mer enn 1700 mosjonssyklister fra hele Norden skal sykle til Paris. Starten gikk 8. juli og Ford Motor Norge er stolt sponsor av syklistene som samler inn penger til kreftsyke barn.

- Vi i Ford Motor Norge synes det er både flott og viktig å få lov til å være med å støtte Team Rynkeby Oslo med utlån av følgebiler til laget. Vi håper de får samlet inn mye penger, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Bilene som skal følge Oslo-laget er Ford S-MAX Vignale og Ford Edge Vignale.

Håper på mange midler for barnekreftsaken

- Vi er veldig glade for at Ford Motor Norge stiller med biler vi kan låne vederlagsfritt på turen. De skal brukes til å transportere personer i serviceteamet, mat, ekstra sykler og annet nødvendig utstyr, noe som er helt avgjørende for at sykkelturen skal bli vellykket. Nå håper vi på mange innsamlede midler til barnekreftsaken og en fin sykkeltur til Paris, sier Kristin Henriksen, kaptein for Team Rynkeby Oslo.

Sammen med fire andre norske lag starter Team Rynkeby Oslo turen til Paris fra Rikshospitalet i Oslo 8. juli. Planen er å ankomme Paris lørdag 15. juli. Da vil de gulkledde syklistene og Ford-bilene ha tilbakelagt rundt 1200 km.

44 lokale lag deltar

Team Rynkeby er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til kreftsyke barn og familiene deres.

Team Rynkeby ble stiftet i 2002. Da syklet 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten Rynkeby Foods A/S til Paris for å se avslutningen av Tour de France.

I år består laget av 1700 mosjonssyklister og 450 hjelpere fordelt på 44 lokale lag fra Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene og Island.

Deltakerne velges ut blant tusenvis av søkere som har fylt ut søknadsskjemaet på Team Rynkebys nettsted. Pengene går i sin helhet til kreftsyke barn

Innsamlede penger går i sin helhet til barnekreftorganisasjoner

Gjennom nesten et helt år må deltakerne ikke bare kunne bli i form til å sykle til Paris, men også forplikte seg til å gjøre en innsats for å skaffe penger til kreftsyke barn.

Rynkeby Foods A/S dekker alle de sentrale kostnadene i forbindelse med prosjektet, og deltakerne må selv dekke kostnadene med kjøp av sykkel, utstyr, reise og opphold. Dermed kan pengene som Team Rynkeby samler inn i hvert land i sin helhet gå til barnekreftorganisasjonen i det aktuelle landet.

Følg Team Rynkeby Oslo på Facebook på sin ferd til Paris.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer